Rodgerse příchod nového quarterbacka překvapil a nevyloučil možný odchod z Packers

Rodgerse příchod nového quarterbacka překvapil a nevyloučil možný odchod z Packers Aaron Rodgers | zdroj: Bleacherreport

Aaron Rodgers poprvé připustil možný odchod z Green Bay Packers. Veterán získal konkurenci v podobě Jordana Lova, který má být budoucností organizace. 

Aaron Rodgers stále touží ukončit kariéru v dresu Green Bay Packers, ale jeho pozice bude příštích letech mnohem složitější. V prvním kole draftu přišel do týmu quarterback Jordan Love, který možná nahradí Rodgerse dřív, než by sám tušil. 

Rodgers řekl, že ho výběr v draftu překvapil, ale zároveň klubové rozhodnutí chápe. 

“Myslím, že to byl překvapivý výběr. Na základě mých pocitů jsem si chtěl zahrát do čtyřiceti, ale to se může změnit. Přestože se cítím silný, věřím svým schopnostem a vím, čeho můžeme dosáhnout, jsou věci, které neovlivním. A tak moje touha začít a končit kariéru se stejnou organizací nemusí být realitou.”

“Chápu pohled organizace do budoucnosti, ale potřebuji se ujistit, že přemýšlí i o současném týmu. Věřím v sám sebe a toužím hrát, ale nejsem si jistý, jestli se v určitých bodech plně shodneme.” 

Šestatřicetiletý Rodgers podepsal v roce 2018 čtyřletou smlouvu na 134 milionů dolarů a nyní může být v podobné pozici jako před mnoha Brett Favre. Favre a Rodgers byli spoluhráči dvě sezony, než byl Favre vyměněn do New Yorku Giants a Aaron zaujal místo v základní sestavě. Mezi hráči panovala rivalita a jejich vztah nebyl zrovna ideální. 

Rodgers nechce udělat stejnou chybu a s nově příchozím Jordanem Lovem promluvil hned první den po draftu. 

“V průběhu let jsem měl s ostatními quarterbacky vždy dobrý vztah. Je skvělé mít ho v týmu. Hned po draftu jsme spolu mluvili a je to velmi chytrý hráč,” zakončil Rodgers na adresu mladého spoluhráče.

Zdroje:
ESPN