Robert Kraft pomůže v boji s koronavirem. Vydraží prsten z 51. Super Bowlu

Robert Kraft pomůže v boji s koronavirem. Vydraží prsten z 51. Super Bowlu zdroj: si.com

Majitel Patriots Robert Kraft se zapojil do charitativního projektu All In Challenge a zkusí vydražit svůj prsten z památného finále 51. Super Bowlu Falcons proti Patriots.

Pandemie koronaviru spustila vlnu solidarity a dalším projektem je All In Challenge spojující světové sportovce, herce, umělce či byznysmany, kteří svými peněžními prostředky pomáhají tam, kde je potřeba. Cílem projektu je vybrat miliony dolarů, které budou použity na nákup potravin sociálně slabším občanům. 

Ruku k dílu přiložil i majitel New England Patriots Robert Kraft, který nechá vydražit svůj prsten z legendárního zápasu 51. Super Bowlu. V dramatickém utkání Patriots prohrávali 3:28, ale neuvěřitelnou bodovou sérií otočili průběh zápasu a zvítězili v poměru 34:28.

Vítěz obdrží i osobní schůzku s Robertem Kraftem v jeho kanceláři na Gillette Stadium. Pokud bude nový majitel prstenu z velké vzdálenosti, pošlou pro něj Patriots své osobní letadlo. 

Úspěšný podnikatel řekl:

“Co speciálního bych mohl pro nadaci udělat? Dlouho jsem přemýšlel a nakonec jsem vybral naše zkušenosti ze Super Bowlu. Prohrávali jsme s Atlantou 3:28 a dle kurzů jsme měli na 99 % prohrát. Ale dokázali jsme se vrátit a utkání vyhrát.” 

“Přemýšlel jsem, jak nejlépe pomoci našim zdravotníkům a vzpomněl jsem si na náš pátý Super Bowl, protože ukázal, že se nikdy nevzdáváme.” 

Kraft oznámil vyvolávací cenu prstenu 75 tisíc dolarů. Druhý den po oznámení cena překročila 300 tisíc dolarů. Celá akce potrvá jedenáct dní.

"Jsme největší země na světě, plná lidí, kteří pracují pro ostatní v této složité době. Chci ten prsten dát někomu, kdo poskytne dostatek peněz, abychom získali jídlo pro lidi, kteří trpí v této strašné situaci," dodal závěrem úspěšný miliardář
Zdroje:
ESPN