Tom Brady nechce po kruté porážce končit s kariérou

Tom Brady nechce po kruté porážce končit s kariérou zdroj: patriots.com

Obhájce titulu končí již v prvním kole. Tom Brady chce v kariéře pokračovat. 

Poprvé od roku 2009 museli Patrioti nastoupit do wild card game a utkání nezvládli. Na domácí půdě podlehli Tennessee Titans 13-20 a v soutěži končí. Přišel definitivní konec nejlepšího hráče v historii NFL? Obhájce titulu trápila v sezoně četná zranění v útočné formaci a týmu se nedařilo dle představ. Brady byl pouhým stínem skvělého quarterbacka z minulých let. 

Na otázku, zda uvažuje o konci kariéry Brady odpověděl: "Řekl bych, že je to nepravděpodobné, doufám, že k tomu nedojde." 

Bradymu po sezoně končí smlouva a nechce svou budoucnost řešit tak brzy po prohraném utkání.

"Kdo ví, co přinese budoucnost. Zatím to nechci řešit." 

Je velmi složité, představit si Bradyho v dresu jiného týmu. Tom prožil u Patriots nejlepší roky své kariéry a postupně se vypracoval na nejlepšího hráče v dějinách NFL, když vyhrál 6 Superbowlů. 

"Patrioty miluji. Je to nejlepší organizace na světě. Hrát pro pana Krafta a trenéra Belichicka je skvělé, nikdo neměl lepší kariéru než já. Uvidíme, jak to celé dopadne, nevidím do budoucnosti." 

Ve svých dvaačtyřiceti letech trápila Bradyho zranění. Souhra s widereceivery v sezoně vázla a Brady zdaleka nehrál tak skvěle, jako v minulých sezonách. Prohrané utkání s Titans zakončil interceptionem, což je možná znamení, že je ideální čas odejít do sportovního důchodu. Tom Brady je GOAT a nezpochybnitelná legenda světového sportu, která bude všem fanouškům citelně chybět.

Zdroje:
NFL.com