Tom Brady má lehké zranění. Nedělní zápas ale nevynechá

Tom Brady má lehké zranění. Nedělní zápas ale nevynechá zdroj: scmp.com

Tom Brady si zranil loket. Nedělní utkání, ale stihne. 

Hvězdný quarterback neskrýval rozhořčení nad výsledkem nedělního utkání s Chiefs. Další kaňkou je zranění, které si z utkání odnesl. Po zápase odešel ze stadionu s bandáží na pravém lokti, jako památkou na nepovedený duel s konferenčním rivalem.

Brady novinářům přiznal zranění, ale jedním dechem dodává, že nejde o nic vážného a v nedělním utkání s Bengals bude stoprocentně připraven. Patriots se zkusí vrátit na vítěznou vlnu, když prohráli dvě po sobě jdoucí utkání.

„Dostal jsem úder do pravého lokte. Asi budu na listině zraněných hráčů, ale do neděle se dám dohromady.“

Brady měl zdravotní problémy již během týdne a v pátek byl dokonce stažen z tréninku. Je tedy možné, že si v utkání zranění obnovil, ale dle svých slov bude brzy v pořádku.

V prohraném utkání s Chiefs Brady zkompletoval 19 z 36 přihrávek pro 169 yardů, jeden touchdown a jeden interception. Útoku Pats se nedaří a Brady neskrývá rozčarování.

„Měli jsme spousty možností skórovat, ale nedařilo se nám. V klíčových fázích jsme potřebovali bodovat a to se nám nepodařilo.“

I přes problémy v ofenzívě Patriots neohroženě míří do play off. Obhájce titulu poráží soupeře neprostupnou obranou, ale útok vázne. Uvidíme, jak se Brady popasuje se slabší formou, která tradičně stoupá vzhůru s koncem základní části. Další příležitost přijde proti Bengals, kteří patří mezi nejhorší týmy soutěže.

Zdroje:
CBS Sports