Tampa Bay jde "all in" do boje o podpis Toma Bradyho

Tampa Bay jde "all in" do boje o podpis Toma Bradyho zdroj: CBS Sports

Tom Brady stále neoznámil, zda bude pokračovat, nebo pověsí helmu a kopačky na hřebík.

V zákulisí se neustále spekuluje, kam může nejlepší quarterback historie zamířit a stále víc se zmiňuje organizace Tampa Bay Buccaneers, která je ochotna Bradymu zaplatit 40 milionů dolarů.   

Novinář Rick Stroud z Tampa Bay Times přišel s překvapivou informací, že Tampa je ochotna Bradymu “dát cokoliv bude chtít”, aby odešel z New England Patriots a zamířil na slunnou Floridu. Šestinásobný vítěz Super Bowlu je hlavní přestupovou prioritou Bucs pro následující týdny. 

Hlavní trenér Buccaneers Bruce Arians otevřeně prohlásil, že hledá nového quarterbacka, protože  Jameis Winston podává nevyrovnané výkony a zároveň se brzy stane volným hráčem. Arians má dobré zkušenosti s veterány mezi rozehrávači, neboť vedl Peytona Manninga či Carsona Palmera a proto je angažování Bradyho pozitivně nakloněn.

Buccanners vlastní rodina Glazerů a do klubu pumpuje miliony dolarů. Winston je sice oblíbencem vedení, ale zároveň Glazerovi pevně stojí za trenérem Ariansem a údajně udělají vše proto, aby legendární hráč příští sezonu odehrál na Floridě. Spekuluje se o ročním kontraktu na 40 milionů dolarů. Bucs mají velký prostor pod platovým stropem a proto si takový finanční obnos mohou dovolit.

Na trhu bude letos k dostání velké množství quarterbacků. Především Philip Rivers a Teddy Bridgewater, budou velmi žhavým zbožím. Arians je velkým fanouškem Bridgewaterovi hry, navíc sám hráč před časem přestěhoval svou rodinu za floridským teplem. Quarterback New Orleans Saints je řešením do budoucna, Tom Brady akvizicí na jednu sezonu. Uvidíme, zda vedení bukanýrů přivábí Bradyho svými miliony nebo se poohlídne jinde a bude myslet i na budoucnost.

Zdroje:
CBS Sports