Robert Kraft vydražil svůj prsten ze Super Bowlu. Výtěžek věnoval na boj s koronavirem

Robert Kraft vydražil svůj prsten ze Super Bowlu. Výtěžek věnoval na boj s koronavirem Robert Kraft | zdroj: usatoday.com

Robert Kraft pomohl dobré věci a vydělal nadaci All In Challenge milion dolarů. Vítěz aukce navíc s uznávaným miliardářem povečeří na Gillette Stadium.

Majitel New England Patriots Robert Kraft aktivně pomáhá v boji s koronavirem a mimo jiné nechal vydražit svůj prsten z 51. Super Bowlu, čímž přispěl milionem dolarů nadaci All In Challenge, která pomáhá sociálně slabým občanům Spojených států.

Patriots v památném finále prohrávali s Atlantou 3:28, ale utkání dokázali otočit a slavili výhru 34:28. Jedná se o největší obrat v dějinách finálových utkání a zápas, který se navždy vryl fanouškům do paměti.

Vítěz aukce za prsten zaplatil 1 025 000 dolarů a navíc povečeří s vedením Patriots přímo na Gillette Stadium. 

Nadace All In Challenge věří, že vybere miliony dolarů a dokáže poskytnout potraviny vyloučeným americkým komunitám a sociálně slabým občanům. 

"Potravinová nejistota je rostoucí problém, který se zmnohonásobil kvůli pandemii koronaviru. Čelíme bezprecedentnímu nedostatku potravin. Zasaženi jsou především školáci a studenti, kteří jsou zvyklí stravovat se ve školních jídelnách. Ale i nezaměstnaní, sociálně slabý občané a senioři v pečovatelských domech," píše nadace na svém webu.

Zdroje:
CBS Sports