Rivers míří do Indianapolis. Co bude s Bradym?

Rivers míří do Indianapolis. Co bude s Bradym? zdroj: Profimedia

Philip Rivers dle všech informací zamíří do Indianapolis. Tom Brady svou budoucnost zatím nevyřešil.

Rivers a Indianapolis Colts ?

Vedení Los Angeles Chargers před časem oznámilo, že již nepočítá s quarterbackem Philipem Riversem a od té doby se množí spekulace, že osmatřicetiletý rodák z Alabamy posílí organizaci Indianapolis Colts.

Sportovní novinář Ian Rapoport v rozhovoru prohlásil: „Je tu spousta, opravdu spousta lidí, co si myslí, že Philip Rivers podepíše smlouvu s Colts.“

Rivers v posledních letech snižuje standard svých výkonů. V loňské sezoně sice naházel 4 615 yardů a 20 touchdownů, zároveň ale zaznamenal 20 interceptions a byl čtyřiadvacetkrát sackován obranou soupeře.

Hříbata nejsou plně spokojeni s výkony svého starting quarterbacka Jacoby Brissetta a majitel klubu Jim Irsay potvrdil, že si nechává dveře otevřené a je připraven jednat o případných transferech.  

O tomto přestupu se v zákulisí hovoří již nějakou dobu a zdá se, že po patnácti letech Rivers skutečně opustí LA a zamíří do hlavního města státu Indiana.

Kam zamíří Tom Brady ? 

Nejlepší hráč historie NFL, quarterback Tom Brady, si poprvé ve své kariéře vyzkouší volný trh. Dvaačtyřicetiletý hráč se k budoucnosti zatím nevyjádřil a tak se rojí spekulace, kam ostřílený veterán zamíří v příštím ročníku.

Brady kdysi prohlásil, že chce hrát do pětačtyřiceti let a ozdobit prsteny i celou levou ruku. V loňské sezoně se trápil nejen on, ale i celý útok Patriots a tak se množí hlasy, že je na čase dlouholetou spolupráci Brady – Belichick ukončit a posunout se dál. Pokud skutečně přijme novou výzvu a rozhodne se k přestupu do jiné organizace, o nápadníky rozhodně nebude mít nouzi.

Charges hledají nového quarterbacka a sám Brady v minulosti prohlásil, že miluje Kalifornii a život v Los Angeles by se mu zamlouval. V půlce února pak přišel novinář Larry Fitzgerald s informací, že Las Vegas Raiders nabízejí Bradymu dvouletou smlouvu na 60 milionů dolarů.

Dalším zájemcem pravděpodobně bude Tampa Bay Buccaneers. Skvělí wide receiveři Chris Godwin a Mike Evans k sobě potřebují ostříleného quarterbacka a Brady je tedy logickou volbou. 

Novinář CBS Sports Peter King řekl: „Bucs mají skvělé ofenzivní hráče a potřebují quarterbacka, který je povede. Mají skvělé receivery, mladé tight-endy a ti potřebují hráče, který jim rozdá dlouhé a přesné přihrávky.“

Spekuluje se i o zájmu New York Giants, Miami Dolphins či dokonce Tennessee Titans. Každopádně pokud se nakonec rozhodne opustit Patriots, odpálí jednu z největších přestupových bomb v historii celé NFL, ať už skončí kdekoliv.
Zdroje:
CBS Sports