Rams představili nové dresy. Modrou a žlutou doplní netradiční šedá pro venkovní utkání

Rams představili nové dresy. Modrou a žlutou doplní netradiční šedá pro venkovní utkání zdroj: USA Today

Královská modrá, žluté prvky a venkovní sada v barvě "kosti". Takový je nový design dresů LA Rams.

Organizace Los Angeles Rams se stěhuje na supermoderní SoFi Stadium a začíná novou klubovou kapitolu. Ve středu oficiálně představila nové dresy v šedobílém odstínu, který nebyl v NFL dosud k vidění.

Odstín s názvem “kost”, bělavý tón, který obsahuje více šedé než bílé barvy, připomíná barvu beraního rohu a písečných pláží v Los Angeles.

Rok 2020 je ve znamení velkých změn a Rams nejsou zdaleka jedinou organizací, která představila nové sady uniforem. Domácí dresy tradičně kombinují klubové barvy - modrou a žlutou. Zajímavým prvkem je číslo dresu uprostřed hrudi, kde splývají bílá a žlutá barva. Ramena lemuje žlutý pruh, který dává dresům zajímavý design. 

Kalhoty jsou také ve třech barvách: královská modrá, žlutá a “kost”. První dvě sady se budou kombinovat s domácími dresy, šedé kalhoty obléknou Rams v utkáních na půdě soupeřů. Každá sada kalhot má jiný desing pruhů. Nejzajímavější jsou kalhoty odstínu “kost” se žlutým pruhem přes celou délku stehenního svalu.

Helmy v královské modré zdobí žluté beraní rohy a bílé prvky. Jedná se o bezpochyby o nejhezčí prvek nových uniforem, které potěší oko fanoušků Rams. 

Zdroje:
NFL.com