"Přestoupit do LA a hrát s Ramseym? To by nebylo fér," říká cornerback Darius Slay

"Přestoupit do LA a hrát s Ramseym? To by nebylo fér," říká cornerback Darius Slay zdroj: profootball

Dočkáme se spojení dvou skvělých cornerbacků v Los Angeles Rams?

Los Angeles Rams v loňském přestupovém obdobní odpálili přestupovou bombu a podepsali cornerbacka Jaguars Jalena Ramseyho. Trojnásobný účastník Pro Bowlu nyní dělá svůj vlastní nábor a touží do týmu přivést dalšího Pro Bowl cornerbacka Dariuse Slaye.

Ramsey na svůj twitterový účet přidal příspěvek, že by si rád zahrál v jednom týmu s Dariusem Slayem a vytvořil téměř neprostupnou obranou řadu. Zatímco Ramsey řekl, že se tweetem pouze bavil, jeho prohlášení nenechalo Slaye chladným.

Slay rozhodně není proti a nebrání se myšlence vytvořit nejlepší dvojici cornerbacků napříč celou NFL.

Darius Slay bude na přestupovém trhu žhavým zbožím, zejména kvůli prohlášení vedení Detroitu Lions, že jsou ochotni naslouchat případným nabídkám. Slay bránil nejlepší wide receivery soupeřů a i když zápasil s četnými zraněními, patří mezi nejlepší cornerbacky celé NFL. V roce 2017 zachytil osm interceptions a šestadvacetkrát zastavil útočící hráče soupeře. V loňské sezoně zářil ještě více, qb soupeřů měli proti Slayovi rating pouhých 81,6.

Podpis Dariuse může být od Rams trefou do černého. Problémem je, co může tým z LA Detroitu nabídnout. Rams mají pouze jednu volbu v druhém a třetím kole draftu, dále tři volby ve čtvrtém kole. Rams vyměnili první volbu draftu za Jareda Goffa, další za Brandina Cookse. Vedení Lions bude chtít za Slaye získat první volbu draftu, tu ale Rams v zásobě nemají.

Nejen Ramsey, ale celé vedení LA Rams touží do týmu přivést dalšího skvělého cornerbacka, ale zdá se, že nemají v kapse potřebné trumfy a tweet Ramseyho zůstane patrně jen zbožným přáním.

Zdroje:
CBS Sports