Nové dresy představila i Atlanta Falcons. U fanoušků budí rozporuplné reakce

Nové dresy představila i Atlanta Falcons. U fanoušků budí rozporuplné reakce Nové dresy Atlanty Falcons | zdroj: atlantafalcons.com

Po Buccaneers ukázali nové dresy i Falcons. Atlanta představila čtyři kombinace, včetně kompletně bílé sady s černou helmou.

Komisař NFL Roger Goodell zatím nepotvrdil, zda letošní sezona začne v plánovaném termínu, to klubům ale nebrání v tom, aby ukázaly fanouškům dresy pro tento rok. Po Tampě Bay představili nové sady dresů hráči Atlanty Falcons v čele s bývalým MVP Mattem Ryanem. 

Miliardář a majitel organizace Arthur Blank k novým dresům prohlásil:

“Spousty let jste znovu a znovu žádali o nové dresy. Poslouchali jsme vaše názory a poslední dva roky jsme spolupracovali s firmou Nike a vytvořili jsme vzhled, který prezentuje naši atlantskou kulturu, hrdost a jednotu.”

 Jedná se o první zásadní barevnou změnu za dlouhých 17 let.

“Falcons jsou hrdě spojováni s komunitou lidí ze všech oblastí spojenou jejich vášní pro fotbal a touhou vidět jejich tým vítězit na hřišti i mimo něj. Fotbal se vrátí, to vám mohu slíbit. Falcons přijdou silnější, než kdy předtím a budou hrát pro naše město a naše fanoušky,” dodal vlastník klubu.

Tradiční barvy červená, černá a bílá na dresech zůstávají. Změnily se přechody mezi jednotlivými barvami a dresy mají moderní design. Nejzajímavějších je bílý dres s velmi kontrastním černým číslem na hrudi.
Falcons na Twitteru požádali fanoušky o zpětnou vazbu a reakce jsou zatím spíše rozporuplné.
Zdroje:
CBS Sports