Jimmy Garoppolo: "Porážka v Super Bowlu nás požene dopředu."

Jimmy Garoppolo: "Porážka v Super Bowlu nás požene dopředu." zdroj: si.com

Jimmy neskrývá zklamání, ale věří, že to nebyla jejich poslední šance na titul.

Běhový útok 49ers fungoval na jedničku a zdálo se, že Lombardiho trofej zvednou nad hlavu hráči ze San Francisca. Pak ale přišla čtvrtá čtvrtina a vše se změnilo. Chiefs otočili průběh finálového utkání a v organizaci 49ers panoval velký smutek. Quarterback Jimmy Garoppolo neskrývá zklamání, ale zůstává pozitivní a věří v úspěch v následujících letech. 

"V podobné situaci jsme byli v sezoně již několikrát a utkání dotáhli do vítězného konce. Teď se nám to ale bohužel nepodařilo. Lidé si pamatují pouze vítěze, to je úděl našeho sportu. Tato hořká porážka nás požene dopředu a vrátíme se v lepší formě v následující sezoně." 

49ers měli tříbodový náskok a zoufale se snažili držet míč ve svých rukou. Garoppolo ovšem selhal při pasových pokusech na druhý a třetí down a do hry se dostali Chiefs a ujali se vedení, které již nepustili. 

San Francisco mělo šanci utkání zvrátit, Jimmy G svým pasem zkusil najít Emmanuela Sanderse, ale přihrávku pokazil a 49ers definitivně ztratili šanci vrátit se do utkání. 

"Je to na ho*no. Jasně, že bych si přál házet lépe a udělat pár věcí jinak. Ale je to, jak to je. Celá sezona byla skvělá, až na poslední zápas. Nikomu bych nepřál takové pocity, jako jsme měl den po utkání. Zklamání bylo obrovské, ale jak jsem již řekl, zažili jsme skvělý rok, musím klukům opravdu poděkovat. Miluji hrát v takto skvělé organizaci."

Porážka ve finálovém utkání bude bolet ještě dlouho. 49ers chybělo pár minut k nesmrtelnosti a Jimmy G, to moc dobře ví. Na druhou stranu, San Francisco má mladý a vyvážený tým, který má potenciál Super Bowl v příštích letech určitě vyhrát.  

Zdroje:
NFL.com