Emmanuel Sanders posílí útok Saints. Obranu Patriots vyztuží Adrian Phillips

Emmanuel Sanders posílí útok Saints. Obranu Patriots vyztuží Adrian Phillips zdroj: CBS Sports

Saints posilují nejlepší útok soutěže. Bill Belichick místo quarterbacka přivedl zkušeného safetyho Phillipse.

Emmanuel Sanders přestoupil do New Orleans

Wide receiver Emmanuel Sanders začal letošní sezonu v dresu Denveru Broncos a táhl jejich ofenzivu. Během sedmi utkání zachytil 30 přihrávek pro 367 yardů a upoutal pozornost 49ers. Hráči San Francisca dokráčeli až do finále Super Bowlu, ale Sanders během playoff ztratil místo v sestavě. Byl tedy umístěn na trh volných hráčů a v pátek přišla nabídka z New Orleans Saints. 

Dvaatřicetiletý rodák z Texasu během kariéry zachytil 601 přihrávek pro 7893 yardů a 43 touchdownů a s Broncos získal prsten šampiona NFL. V New Orleans se domluvil na dvouleté smlouvě na 16 milionů dolarů. 

Trojnásobný tisíci yardový receiver a dvojnásobný účastník Pro Bowlu je ideální volbou k Michaelu Thomasovi, nejlepšímu receiverovi soutěže. Quarterback Drew Brees získá další možnosti v pasové hře a Sean Payton přinesl další dílek do vítězné skládačky. 

Patriots podepsali Adriana Phillipse

Patriots posilují nejlepší obranu loňské sezony. Z Los Angeles Chargers přichází safety Adrian Phillips. Sedmadvacetiletý Pro Bowler tuto informaci potvrdil na svém Twitteru.

Phillips byl draftován před pěti lety a za Chargers odehrál 64 zápasů. V jeho nejlepší sezoně se mu povedlo 94 tacklů, loni napočítal 36, ale kvůli zranění odehrál pouhých 7 utkání. 

Fanoušci Patriots stále čekají, kdo převezme po Bradym roli quarterbacka. Bill Belichick opět posiluje obranu a drží se své filozofie. Phillips patří mezi nejlepší safety soutěže a trenérský mág Patriots ho může posunou na ještě vyšší úroveň. 

Zdroje:
NFL.com