Demarcus Robinson pokračuje v Kansasu. Bengals propustili veterána Dre Kirkpatricka

Chiefs sice bojují s platovým stropem, ale silný útok udrží pohromadě. V Cincinnati končí dlouholetý cornerback Dre Kirkpatrick. 

Demarcus Robinson zůstává náčelníkem

Obhájce titulu z Kansas City udrží pohromadě svůj silný útok. Náčelníci podepsali nový roční kontrakt s wide receiverem Demarcusem Robinsonem, který mu vynese 2,3 milionů amerických dolarů.

Pětadvacetiletý rodák z Georgie byl draftován v roce 2016 ve čtvrtém kole a loni mu vypršela nováčkovská smlouva. Během základní části Robinson zachytil 32 přihrávek pro 449 yardů a 4 touchdowny. V playoff chytil tři přihrávky pro 35 yardů a pomohl Chiefs prolomit padesátileté čekání na Lombardiho trofej.

Během krátké kariéry v profesionálním fotbale zahájil 23 z 64 odehraných utkání, zachytil 75 přihrávek pro 949 yardů a 8 touchdownů.

Robinson se přidá k hvězdnému útoku Chiefs, kde září Tyreek Hill, Sammy Watkins, Mecole Hardman i tight end Travis Kelce.

Z podpisu nového kontraktu má radost i největší hvězda Chiefs, quarterback Patrick Mahomes.

Cincinnati Bengals propustili cornerbacka Dre Kirkpatricka  

Do secondary Bengals již nemůžeme počítat veterána Dre Kirkpatricka, se kterým management klubu ukončil dlouholetou spolupráci. Tuto informaci přinesl reportér Tyler Dragon spolupracující s týmem Bengals. 

"Dre byl součásti organizace mnoho let a vždy projevoval velkou vášeň pro hru, energii a zápal, jak na hřišti, tak mimo něj. Vážíme si všeho, co pro tým udělal a přejeme mu jen to nejlepší v další kariéře," prohlásil Dragon

Ian Rapoport z NFL Network odchod potvrdil na sociálních sítích. 

Kirkpatrick byl vybrán v prvním kole draftu 2012 a během osmi sezon v Cincinnati napočítal 302 tacklů a 10 interceptionů. V loňské sezoně odehrál pouhých 6 utkání, než si přivodil zranění kolena. 

Bengals v letošním přestupovém období posilují secondary svého týmu a přivedli Trae Waynese i Mackensie Alexandera z Minnesoty a dále safetyho Vonn Bella z New Orleans Saints.  

Propuštěním rodáka z Alabamy ušetří Bengals 8 milionů dolarů z platového stropu. Kirkpatrick je zkušený cornerback, který zaujme kdejakého kouče a pravděpodobně nezůstane bez smlouvy delší dobu.

Zdroje:
NFL.com