"Brady v Patriots končí," říká bývalý spoluhráč Fauria

"Brady v Patriots končí," říká bývalý spoluhráč Fauria zdroj: CBS Sports

Nejlepší hráč historie stále nemá vyřešenou budoucnost. Bývalý spoluhráč je přesvědčen, že Brady příští rok stráví v Los Angeles. 

Poprvé ve své dvacetileté kariéře se Tom Brady stane volným hráčem a může vyjednávat o novém angažmá. Budoucí člen síně slávy uvažuje o odchodu z New England Patriots, ale vedení organizace doufá, že se domluví na prodloužení kontraktu. Nejen fanoušci, ale i odborníci si nedokáží Bradyho představit v jiném dresu. Bývalý skvělý tight end a vítěz dvou Super Bowlu Christian Fauria je však jiného názoru. 

“Myslím, že už je rozhodnuto. Patrioti jsou připraveni jít dál a otevřít novou kapitolu. Pats věděli, proč Toma nepodepsali před začátkem sezony a nechtěli mu platit 13 miliónů dolarů. Viděli jste příspěvek o Chargers?”

Fauria naráží na instagram NFL. U příspěvku o konci Riverse v LA Chargers se objevil Bradyho “like”, který ale následně zmizel.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Philip Rivers to enter free agency after 16 seasons with the Chargers. - : Reed Hoffmann/AP

Příspěvek sdílený NFL (@nfl),Úno 10, 2020 v 10:06 PST

Bývalý tight end, který pro Patriots skóroval 13 touchdownů a vyhrál dva Super Bowly, má jistě dobré zákulisní informace. Ale majitel Pats Rober Kraft několikrát zmínil, že Brady je součástí rodiny Patriots a v jiném dresu hrát nebude. 

Jednání o kontraktech teprve probíhají, takže se máme na co těšit. Bude těžké si představit Bradyho v jiném dresu, ale letos se zdá, že se bláznivá myšlenka může skutečně stát realitou.

Zdroje:
CBS Sports